Добре дошли в нашата Интернет страница!

Ние ценим вашето време и за това Ви гарантираме бързо и професионално обслужване.

БРАЗИЛ ТРЕЙД развива своята дейност повече от 28 години на българския пазар. Неспиращите добри резултати и положителните отзиви ни утвърждават като лидери в областта на професионалното ресторантско, барово и кухненско оборудване. Разчитайте на опитния ни екип за доставка, монтаж и техническо обслужване на оборудване от италиански, испански, гръцки и френски производители. Предлагаме Ви богат асортимент от над 20 водещи европейски марки. Безупречното партньорство с тези компании ни дава възможност да бъдем винаги коректни във взаимоотношенията си с Вас.

Посрещаме с ентусиазъм всеки нов проект, всеки наш клиент получава персонална грижа и внимание. Партньорството Ви с нас гарантира индивидуално отношение в съответствие с нуждите и изискванията Ви. Надяваме се, че дългогодишния опит и познания на нашия екип ще оправдае вашите очаквания за успешен бизнес.

Професионалното кухненско оборудване, което предлагаме, включва хладилни маси и шкафове, ледогенератори (за кубчета, гранулиран и люспест лед) Ледогенераторите SCOTSMAN са с широко приложение в хранителната промишленост покриващи нуждите за съхранение, обработка и транспортиране на рибни, месни и млечни продукти. Също така ледогенераторите SCOTSMAN намират приложение в болници и лаборатории, супермаркети и магазини, дискотеки, ресторанти, заведения за бързо хранене. Ледогенераторите SCOTSMAN са подходящи и за производители на лед поради високата си производителност.

Машините за подготовка, които предлагаме са месомелачки, тестомесачки, картофобелачки, кутери, пасатори, зеленчуко – и колбасорезачки. Част от професионалното кухненско оборудване са и нашите планетарни миксери с обем от 5 до 80 литра брашно, за смесване и разбиване на разнообразни по вкус и състав теста и кремове с различна консистенция.

Можете да обзаведете своето заведение за бързо хранене, пицария или ресторант със специално професионално кухненско оборудване, подбрано за този вид дейности. То включва модулни линии серия 600, подходяща за малки и средни заведения до 50 места, серия 700, подходяща за средни и средно големи заведения до 100-120 места, серия 900, подходяща за големи заведения за хранене с голямо натоварване над 120 места. Също така при нас може да намерите тостиери, електрически фритюрници и чугунени скари, грилове за пилета (от 6 до 63 броя), както и тестомесачки, ламинатори и фурни за пица. Миялното оборудване, което предлагаме включва чашомиялни, съдомиялни, миялни машини за кухненски инвентар, тунелни миялни и индустриални миялни машини. Кафемашини, кафемелачки, блендери, шейкъри, сокоизтисквачки, цитруспреси и групобар са част от баровото оборудване което предлагаме. Като част от професионалното кухненско оборудване за ресторантите предлагаме и бюфети за зала с регулируема температура според вида на съхраняваните продукти и ястия. Ние предлагаме и мебели за професионално кухненско оборудване като маси, работни плотове, отопляеми шкафове, умивални басейни и др.

Използвайте формата за контант или се свържете с нас на посочения телефон. За нас ще бъде удоволствие да отговорим на Вашите въпроси и да Ви докажем нашия професионализъм. 

Top